Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.08.2021
Nenechte si utéct novinky z Ťapkolandu sledujte nás na fb.
Nestíháte poslouchat rádio JIH? Nemáte čas brouzdat po netu a hledat zajímavosti a novinky? Zkuste sledovat náš facebook. PS:Vše budete mít najed... číst celé
07.06.2021
Ťapkodoprava - Hodonín, Dubňany, Svatobořice-Mistřín, Kyjov
Nyní můžete nakupovat z pohodlí domova a využít naši Ťapkodopravu jen za 38Kč. Zboží Vám dovezeme ve večerních hodinách až k Vám domů. Těšíme se na Vá... číst celé
07.06.2021
Piškoty od značky Tobby se sníženým obsahem cukrů a tuků
Piškoty pro psy a ostatní domácí mazlíčky jsou jedny z nejoblíbenějších pamlsků . V naší nabídce najdete velké i malé piškoty od značky Tobby se sníže... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Facebook

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Marii Latíkové, se sídlem Vladimíra Vašíčka 1240/17, Svatobořice-Mistřín 696 04, IČO 09457135 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Přihlaste se pro odběr novinek z Ťapkolandu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

                                                                                                                                                                                    

Kde nás najdete

Štefánikova 946/26,

695 01 Hodonín

Kontakty
Logo
Ťapkoland
Marie Latíková
Marie Latíková
(Po-Pá, 9-17hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz