Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.04.2021
Další voňavá Novinka....Ťapkokroužek
Další novinkou co jsme pro Vás vyrobili jsou naše Ťapkokroužky S podšitou rukojetí, která skvěle padne do ruky. Máme 2 velikosti : Ťapkokroužek malý- ... číst celé
29.03.2021
Máme pro Vás NOVINKU!!! Skvělé, barevné a voňavé Ťapkomíčky
Přivítejte jaro s našimi ŤAPKOMÍČKY Jsou barevné, veselé a voní po vanilce ŤAPKOMÍČKY máme ve čtyřech velikostech 4, 5, 6 a 7cm a v různých barevný... číst celé
13.01.2021
Profesionální kosmetika Yuup! a kartáče, hřebeny i prořezávače značky Show Tech jsou tím nejlepším pro kožíšky vašich mazlíčku =)
Zařadily jsme do naší nabídky profesionální kosmetiku Yuup! a skvělé hřebeny, kartáče i prořezávače značky Show Tech nesmí chybět. Za poradenství s vý... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Facebook

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Marii Latíkové, se sídlem Vladimíra Vašíčka 1240/17, Svatobořice-Mistřín 696 04, IČO 09457135 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

A už máme pár věrných zákazníků.
A už máme pár věrných zákazníků.
Netrvalo to tak dlouho a už jste si k nám mnozí našli cestu. číst celé
A něco na mlsání od Marpu už i u nás.
A něco na mlsání od Marpu už i u nás.
U všech prodejců, kterým záleží na zdraví a kondici vašich zvířecích miláčků najdete sortiment od firmy Marp. číst celé
Jak na stres u psů a koček
Jak na stres u psů a koček
Jak psa zklidnit během velkého stresu aktuálně třeba na silvestra? číst celé
Přihlaste se pro odběr novinek z Ťapkolandu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

                                                                                                                                                                                    

Kde nás najdete

Štefánikova 946/26,

695 01 Hodonín

Kontakty
Logo
Ťapkoland
Marie Latíková
Marie Latíková
(Po-Pá, 9-17hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz