Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17hod.)
Novinky
13.01.2021
Profesionální kosmetika Yuup! a kartáče, hřebeny i prořezávače značky Show Tech jsou tím nejlepším pro kožíšky vašich mazlíčku =)
Zařadily jsme do naší nabídky profesionální kosmetiku Yuup! a skvělé hřebeny, kartáče i prořezávače značky Show Tech nesmí chybět. Za poradenství s vý... číst celé
23.12.2020
Vylosování "Vánoční soutěže"
Dnes dopoledne proběhlo losování naší "Vánoční soutěže" na facebooku. Přinášíme Vám záznam losovování  a blahopřejeme výherkyni.       Děkujem... číst celé
21.12.2020
Ještě pořád to můžete u nás stihnout.
Ještě pořád to můžete u nás stihnout. Vyberte mazlíčkovi věci z "Ťapkobaru" a já vám vše úhledně zabalím a na vás už je jenom dát krásný balíček pod s... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
A už máme pár věrných zákazníků. A už máme pár věrných zákazníků.
Netrvalo to tak dlouho a už jste si k nám mnozí našli cestu. číst celé
Zobrazit všechny články
Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Facebook

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

A už máme pár věrných zákazníků.
A už máme pár věrných zákazníků.
Netrvalo to tak dlouho a už jste si k nám mnozí našli cestu. číst celé
A něco na mlsání od Marpu už i u nás.
A něco na mlsání od Marpu už i u nás.
U všech prodejců, kterým záleží na zdraví a kondici vašich zvířecích miláčků najdete sortiment od firmy Marp. číst celé
Jak na stres u psů a koček
Jak na stres u psů a koček
Jak psa zklidnit během velkého stresu aktuálně třeba na silvestra? číst celé
Skvělý dárek
Skvělý dárek
Taková reakce od našich zákazníků vždy potěší. číst celé
Přihlaste se pro odběr novinek z Ťapkolandu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

                                                                                                                                                                                    

Kde nás najdete

Štefánikova 946/26,

695 01 Hodonín

Kontakty
Logo
Ťapkoland
Marie Latíková
Marie Latíková
(Po-Pá, 9-17hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz