Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.06.2021
Ťapkodoprava - Hodonín, Dubňany, Svatobořice-Mistřín, Kyjov
Nyní můžete nakupovat z pohodlí domova a využít naši Ťapkodopravu jen za 38Kč. Zboží Vám dovezeme ve večerních hodinách až k Vám domů. Těšíme se na Vá... číst celé
07.06.2021
Piškoty od značky Tobby se sníženým obsahem cukrů a tuků
Piškoty pro psy a ostatní domácí mazlíčky jsou jedny z nejoblíbenějších pamlsků . V naší nabídce najdete velké i malé piškoty od značky Tobby se sníže... číst celé
14.05.2021
Buvolí roh NOVINKA na našem Ťapkobaru
Buvolí roh NOVINKA na našem Ťapkobaru Rohy vodního buvola nejsou chemicky ošetřené. Jsou ideální na péči o zuby, posilují žvýkací svaly, jsou bohaté... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Facebook

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Marii Latíkové, se sídlem Vladimíra Vašíčka 1240/17, Svatobořice-Mistřín 696 04, IČO 09457135 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@tapkoland.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Přihlaste se pro odběr novinek z Ťapkolandu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

                                                                                                                                                                                    

Kde nás najdete

Štefánikova 946/26,

695 01 Hodonín

Kontakty
Logo
Ťapkoland
Marie Latíková
Marie Latíková
(Po-Pá, 9-17hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz